viernes, 11 de octubre de 2013

TOM MADDOCK GALLERY - EXPOSICIÓ ALBUM AMICORUM


TOM MADDOCK GALLERY  clic here !!!

Tom Maddock es complau a convidar-vos a un segon Vernissage de l'exposició ALBUM AMICORUM.

L'exposició es va haber de tancar tot just després dels primers dies de Juliol, quan vam rebre la notícia que al nostre fill Roy li habien diagnosticat un tumor maligne al cervell. Després d'una exitosa operació a Chicago, està rebent tractament de quimioteràpia i de ràdioteràpia junt amb una rehabilitació intensiva. Estem segurs que tot anirà bé i de que està rebent el tractament i les cures que necessita.

Vam pensar que hauríem de tornar per un llarg període als Estats Units, peró gràcies a Skype i a Facetime podem veure'l i parlar amb ell i amb la seva dona Lauren cada día. Estem intentant tornar a la vida normal aquí a Barcelona i sentim que la millor manera d'aconseguir-ho és invitant tots els nostres amics a casa nostre i a la petita gal.leria per reunir-nos, gaudir de la bona fortuna que tenim i veure aquesta selecció de treballs molt especials d'artistes estrangers que viuen i treballen a Catalunya i a Mallorca. La majoria dels artistes hi seràn presents.

Hi mancarà un artista, els nostre estimat i vell amic Ellis Jacobson que va morir en pau fa un mes a Mallorca.

De les 7 p.m a les 9,30 p.m. el dia 8 d'octubre del 2013, al carrer Cardedeu número 7, 08023 de Barcelona, Espanya. Metro més proper Línea 3, Vallcarca.

Tom Maddock




No hay comentarios: